06 10 80 38 46 joop@oudebeek.nl

Een beleggingscursus?

Ja, waarom niet? Stel, u denkt er over na om te gaan beleggen. Maar eigenlijk vindt u dat ook best wel eng. Dat is natuurlijk niet zo gek. Al die risico’s. Maar ja, een spaarrekening levert nauwelijks nog wat op. Dat is dus best lastig!

Ik heb een “instapcursus” ontwikkeld. Met het eerlijke verhaal. De kansen en de risico’s. De feiten en de fabels. Gewoon, bij u thuis of bij mij op kantoor. Of waar u maar wilt. In principe een halve dag. Dat kost u slechts € 250 (incl. BTW en materiaal). Op het internet worden ook (bijna) gratis cursussen aangeboden over beleggen.

Gelooft u mij: gratis bestaat niet. Dat zal een “productverkoop” zijn, verpakt als een cursus, aangeboden door een partij die graag zijn product aan u verkoopt. Ik ben onafhankelijk en geef trainingen sinds 2000. Als ervaren beleggingstrainer ben ik dan ook in staat om alles in “Jip-en-Janneke-taal” uit te leggen.

En dan komt het óók voor dat ik tegen iemand zeg dat het misschien beter is om níet te gaan beleggen. Want beleggen is nu ook weer niet voor iedereen geschikt.

En als u besluit om wel te gaan beleggen, dan zijn er verschillende mogelijkheden. U doet dat in principe gewoon zelf, bij uw eigen bank. Ik ben geen vermogensbeheerder. Maar ik kan u wel bij een vermogensbeheerder introduceren. U kunt er ook voor kiezen dat ik u ga begeleiden en helpen bij het nemen van uw beleggingsbeslissingen. Ik leer u hoe u het beste uw keuzes kunt maken.

Beleggen is voor veel mensen al moeilijk genoeg. Een beleggingscursus helpt u in ieder geval om beter te begrijpen wat er allemaal mogelijk is op de financiële markten en op welke wijze u straks in staat bent om er aan deel te nemen. En mocht u het niet weten: beleggen heeft, op de lange termijn gezien, altijd meer rendement opgeleverd dan een spaarrekening. Dus: meldt u aan voor mijn instapcursus.

Verder train ik financieel specialisten bij banken en verzekeringsmaatschappijen op beleggingsgebied. Denk daarbij met name aan de wijze waarop zij met hun klanten in gesprek gaan. Wft-proof. Maar ik train ook (assistent) accountants om hen als een betere gesprekspartner te laten fungeren als het over beleggingsonderwerpen gaat.

U kunt mij mailen of bellen voor een beleggingscursus. U kunt ook het contactformulier onderaan deze pagina gebruiken.

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
Stationsplein 13
3311 JV Dordrecht

T. 06 10 80 38 46
E. joop@oudebeek.nl

KvK 59388617
BTW nr. NL001174110B69

Neem contact met mij op

12 + 7 =