Ik vind beleggen een prachtig middel om tot vermogensvorming te komen en om rendement met uw geld te behalen. Ik ben inmiddels méér dan 45 jaar werkzaam in de beleggingswereld.

In eerste instantie als beleggingsadviseur, in dienst bij verschillende banken. Later werd ik spreker/voorlichter op dit gebied. Tegenwoordig ben ik zelfstandig beleggingscoach en sparringpartner voor (beginnende en gevorderde) particuliere beleggers, stichtingen en verenigingen.

Ik ben één van de coaches bij Mijnbeleggingscoach (www.mijnbeleggingscoach.nl), voor iedereen die wil beleggen op basis van één van de beleggingsmethodieken die door Mijnbeleggingscoach worden aangeboden.

Daarnaast ben ik beschikbaar als sparringpartner voor particuliere beleggers, stichtingen of verenigingen, die zelfstandig willen beleggen. Zonder de adviezen van een bank, maar die het toch wel prettig vinden om af en toe even hun ideeën te toetsen.

En tenslotte, niet onbelangrijk: ik ben geregistreerd in het Docentenregister van het Centraal Register voor Kort Beroeps Onderwijs. Website: www.crkbo.nl. U kunt mij vinden onder mijn bedrijfsnaam OUDEBEEK.

Bezoekadres

(Alleen op afspraak)
Stationsplein 13
3311 JV Dordrecht

T. 06 10 80 38 46
T. 010 3116210

E. joop@oudebeek.nl

KvK 59388617
BTW nr. NL001174110B69

Neem contact met mij op

9 + 12 =